Tuleeko iPhonen mukana kuulokkeet?

Tuleeko iPhonen mukana kuulokkeet?

Uusien iPhone-puhelinten mukana ei tule enää laturia ja kuulokkeita – muutos koskee jatkossa myös vanhempia malleja | Mobiili.fi.

Tuleeko AirPodit iPhonen mukana?

Applen odotetaan toimittavan iPhonen myyntipakkauksessa mukana Lightning-liitännälliset EarPods-nappikuulokkeet sekä adapterin, jolla Lightning-liitäntään voi liittää 3,5 millimetrin liittimellä varustetut kuulokkeet.

Tuleeko IP 11 Mukana kuulokkeet?

Vielä nykyisin kaikkien iPhone-mallien, kuten kuvan iPhone 11:n, mukana toimitetaan EarPods-kuulokkeet Lightning-liittimellä. Apple ei välttämättä sisällytä enää langallisia EarPods-nappikuulokkeita tulevien, tänä syksynä odotettavien seuraavan sukupolven iPhone-mallien myyntipakkaukseen.

Tuleeko IP 11 Mukana laturi?

Apple ei toimita uusien, tänään julkistettujen neljän eri iPhone 12 -puhelinmallin mukana enää lainkaan kuulokkeita eikä myöskään laturia. Samoin Applen omassa verkkokaupassa kuulokkeita tai laturia ei tule enää mukana myöskään yhä myynnissä aiempaa edullisemmin pysyvien iPhone SE:n, iPhone XR:n tai iPhone 11:n mukana.

Mitä iPhonen mukana tulee?

Kaikkien neljän iPhone 12 -mallin myyntipakkauksessa on mukana puhelimen lisäksi vain kaapeli. Apple ei toimita uusien, tänään julkistettujen neljän eri iPhone 12 -puhelinmallin mukana enää lainkaan kuulokkeita eikä myöskään laturia.

Tuleeko Iphonen mukana kuulokkeet?

Apple ei toimita uusien iPhone 12 -puhelinten mukana enää laturia tai kuulokkeita – paitsi yhdessä maassa, jossa myyntipakkauksen mukana tulevat yhä tutut EarPods-nappikuulokkeet. Ranskassa paikallinen lainsäädäntö nimittäin edellyttää, että käytännössä kuulokkeet on pakko sisällyttää matkapuhelimen myyntipakkaukseen.

Miksi iPhonen mukana ei tule laturia?

Itse iPhone-puhelimen lisäksi mukana myyntipakkauksessa tulee jatkossa vain latauskaapeli, joka on nyt varustettu latauslähteen päässä USB-C-liittimellä. iPhoneen kaapeli kiinnittyy edelleen Lightning-liitännän kautta. Apple perustelee tekemäänsä muutosta ympäristösyillä.

Mitä tulee iPhone 11 mukana?

Pakkauksen kannessa on puhelimen kuva luonnollisessa koossa ja kyljissä hillityt iPhone-tekstit ja logot. Pakkauksen toimitussisältö on hyvin maltillinen – mukana on puhelimen ohella pikaohjeet, pari tarraa, Lightning-kaapeli, tavallinen viiden watin laturi sekä Lightning-liitäntäiset kuulokkeet.