Sopivatko nikotiinipussit puhelinhuoltajalle?

Mitä ovat nikotiinipussit?

Nikotiinipussi on tupakaton nikotiinin korvike, jonka yksinkertaisesti laitat huulen alle sen sijaan, että menisit esimerkiksi tupakalle. Ne ovat valkoisia, hienovaraisia eivätkä tahraa hampaitasi!

Nikotiinipussi sisältää luonnonkuituja, purualustan täyteainetta, nikotiinia ja tuoreita makuja, jotka maistuvat hyvältä ja tuottavat silti vahvan nikotiinijulkaisun!

Nikotiinipussit ovat erityisesti urheilijoiden suosiossa ja loistava apu tupakoinnin lopettamisessa

Mitkä ovat nikotiinipussien edut?

Nikotiinipussiin siirtymisen tärkein etu on se, että nikotiinia voidaan kuluttaa saman verran haittojen vähenemisellä sen sijaan, että aine imeytyisi keuhkojen kautta kuin höyrystimien ja savukkeiden kautta.

Nikotiinipussia voidaan käyttää myös missä tahansa, mutta se ei altista ympäristöä haitalliselle käytetylle savulle. Koska ne tulevat täysin valkoisessa muodossa – myös hampaiden värjäytymisen riski poistetaan.

Koska tuotteet ovat vapaita tupakasta – niillä ei ole juoksevaa tupakan makua, jota monet ihmiset pitävät epämiellyttävänä.

ilman tupakkaa – valkoinen, huomaamaton eikä tahraa hampaitasi!
hyvä korvike savukkeille – käytä missä tahansa

Voiko nikotiniipusseista olla apua puhelimen huoltamiseen?

Tutkimusten perusteella nikotiini parantaa keskittymiskykyä ja täten siitä voi olla huomattavaa etua puhelinten huoltamisessa, sillä se jos joku on varsin tarkkaa hommaa!

Mitä eroa on pussitupakan nuuskalla ja nikotiinipussilla?

Tupakkapussin nuuska on valmistettu tupakan herasta nikotiinipussit valmistetaan luonnonkuiduista, purunpohjatäyttöaineista ja nikotiinista, joka on uutettu tupakan lehdistä.