Saako Elisa Viihteen Smart TV?

Saako Elisa Viihteen Smart TV?

Näin lataat Elisa Viihteen sovelluskaupasta

Android-laitteissa kirjautuminen tapahtuu Kirjaudu-painikkeesta. Voit kirjautua Elisa Tunnuksella, joka on myös tunnuksesi OmaElisaan, Elisa Viihde -tunnuksella tai Mobiilivarmenteella. Nauti Elisa Viihteen monipuolisista sisällöistä!

Näkyykö Elisa Viihde chromecast?

Chromecastin avulla voit helposti nauttia lempiviihteestäsi Elisa Viihde Viaplaylla. Sen kautta voit suoratoistaa ohjelmia televisioosi ja ohjata lähetyksiä puhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. Voit käyttää palvelua Chromecastin kautta Android– sekä Apple-mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Miten katson Elisa viihdettä?

Suoratoistopalvelun voit tilata: Osoitteesta elisaviihde.fi. Suoraan Elisa Viihteen digiboksilta menemällä haluamaasi suoratoistopalveluun. Puhelimen tai tabletin Elisa Viihde -sovelluksesta (Android)

Miten ladata sovelluksia Elisa Viihde?

Klikkaa puhelimesi/tablettisi sovelluskaupan kuvaketta alta tai etsi sovelluskauppasi hausta ”Elisa Viihde”. Asenna sovellus ja Elisa Viihde -kuvake ilmestyy laitteeseesi. Avaa Elisa Viihdesovellus ja kirjaudu avain-kuvakkeesta (iPhone ja iPad). Android-laitteissa kirjautuminen tapahtuu Kirjaudu-painikkeesta.

Voiko Elisa viihteeseen lisätä sovelluksia?

Elisa Viihde -sovelluksen saat ladattua maksutta mobiililaitteeseen sovelluskaupasta: Android, iOS ja Huawei sekä älytelevisioihin android tv (mm. Philips, Sony), Samsung ja LG.

Miten Elisa Viihde televisioon?

Klikkaa puhelimesi/tablettisi sovelluskaupan kuvaketta alta tai etsi sovelluskauppasi hausta Elisa Viihde. Asenna sovellus ja Elisa Viihde -kuvake ilmestyy laitteeseesi. Avaa Elisa Viihde -sovellus ja kirjaudu avain-kuvakkeesta (iPhone ja iPad). Android-laitteissa kirjautuminen tapahtuu Kirjaudu-painikkeesta.

Miten ladata Elisa Viihde televisioon?

Klikkaa puhelimesi/tablettisi sovelluskaupan kuvaketta alta tai etsi sovelluskauppasi hausta ””Elisa Viihde””. Asenna sovellus ja Elisa Viihde -kuvake ilmestyy laitteeseesi. Avaa Elisa Viihde -sovellus ja kirjaudu avain-kuvakkeesta (iPhone ja iPad). Android-laitteissa kirjautuminen tapahtuu Kirjaudu-painikkeesta.

Saako Elisa Viihde sovellusta televisioon?

Elisa Viihdesovelluksen saat ladattua maksutta mobiililaitteeseen sovelluskaupasta: Android, iOS ja Huawei sekä älytelevisioihin android tv (mm. Philips, Sony), Samsung ja LG. Sovelluksen voi ottaa käyttöön myös ilman kuukausimaksua ja vuokrata tai ostaa elokuvia kertamaksulla.