Pitääkö Apple Watch ladata ennen käyttöönottoa?

Pitääkö Apple Watch ladata ennen käyttöönottoa?

Jos haluat lisätietoja asetuksista ja parin muodostamisesta, lue Applen tukiartikkeli Apple Watchin käyttöönotto. Jos sinun on ladattava Apple Watch ennen käyttöönottoa, katso Apple Watchin lataaminen. Älä lisää kommenttiisi henkilökohtaisia tietoja. Merkkien enimmäismäärä on 250.

Voiko Apple Watch laturilla ladata puhelinta?

MagSafe Duo –laturi on suunniteltu iPhone 12:n tai iPhone 13:n ja Apple Watchin langattomaan lataamiseen samanaikaisesti nopeasti ja turvallisesti. Järjestelmä mukautuu älykkäästi olosuhteisiin ja optimoi yhteensopivan iPhonen lataamisen jopa 14 W:n huipputeholla.

Voiko Apple Watchin laturilla ladata Iphonea?

Voit käyttää Applen 12 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten Siri Remoten ja AirPodien, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen USB–Lightning-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

Miten yhdistää Apple Watch puhelimeen?

Käynnistä Apple Watch pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes Apple-logo näkyy. Tuo iPhone Apple Watchin lähelle, odota, kunnes Apple Watchin laiteparin muodostamisen valikko tulee näkyviin iPhonessa, ja napauta Jatka. Voit myös avata Apple Watch ‑apin iPhonessa ja napauttaa Tee uudesta Apple Watchista pari.

Voiko Apple Watchia käyttää ilman Iphonea?

Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden avulla voit tehdä Apple Watchilla seuraavia asioita, vaikka iPhone ei olisi mukanasi. Käytä Siriä reitin hakemiseen, iMessage-viestien lähettämiseen ja muuhun. Lähetä ja vastaanota viestejä. Soita ja vastaanota puheluita.

Miten vaihtaa Apple Watch toiseen puhelimeen?

Tarvitsetko lisää ohjeita?

  1. Tyhjennä Apple Watchisi.
  2. Ota uusi iPhonesi käyttöön ja kirjaudu iCloudiin. …
  3. Avaa Apple Watch -appi uudessa iPhonessasi ja muodosta kellostasi laitepari uuden iPhonen kanssa.
  4. Yritä palauttaa varmuuskopiosta. …
  5. Suorita käyttöönotto loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.

Voiko Apple Watchia käyttää ilman iPhonea?

Jos iPhone on pois päältä tai kantaman ulkopuolella, Apple Watch voi lähettää ja vastaanottaa dataa Wi-Fi-verkon kautta. Voit yhdistää kellosi myös mobiiliverkkoon, jos se on mobiilimalli. Jos olet ottanut Apple Watchin käyttöön perheenjäsenelle, hän voi käyttää kellossaan mobiili- tai Wi-Fi-yhteyttä.

Tarvitseeko Apple Watch iPhonen?

Mitä tarvitset. Jos haluat ottaa uuden Apple Watchin käyttöön ja käyttää sitä, tarvitset iPhone 8:n tai sitä uudemman, jossa on vähintään iOS 16.