kuvanmuokkaus puhelimella

Parhaat kuvankäsittelyohjelmat Androidille

Kuvankäsittely ja muokkaus ovat olleet jo pitkään kuvaamisen ja graafisen suunnittelun tärkeitä osa-alueita. Nykyään, kun kuvaamisen ja graafisen suunnittelun teknologia kehittyy jatkuvasti, on monia sovelluksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​kuvaus- ja grafiikkatyökaluja, joiden avulla voit muokata ja muokata kuvasi saadaksesi täydellisen tuloksen. Tässä artikkelissa käsittelemme erilaisia ​​parhaita kuvankäsittelysovelluksia Android-laitteille.

Lightroom Mobile

Lightroom Mobile on Adobe-tuote, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Se tarjoaa laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkaominaisuuksia, kuten värimuutokset, kontrastin ja valaistuksen säätäminen, kuvien rajaaminen, jaetut kuvat, automaattiset korjaustyökalut ja paljon muuta. Lightroom Mobile sisältää myös kuvien jakamisen ja julkaisemisen verkossa. Sovelluksen avulla voit luoda myös omia albumeja, jotka voit jakaa helposti ystävien ja perheen kanssa.

Lightroom Mobile tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden synkronoida kuviesi pilvipalveluun, joten voit katsella niitä missä tahansa. Se tukee myös eri kameramalleja ja on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android ja iOS. Sovelluksen avulla voit käsitellä kuvia ja kuvaustuloksia laitteellasi ja synkronoida ne helposti muihin laitteisiin.

Plussat: Lightroom Mobile on helppo käyttää ja se sisältää laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkatyökaluja. Se on saatavana useilla alustoilla. Sovelluksen avulla voit luoda ja jakaa albumeja sekä synkronoida kuviasi pilvipalveluun.

Miinukset: Lightroom Mobile on maksullinen sovellus.

Snapseed

Snapseed on yksi parhaista ja helpoimmista kuvankäsittelyohjelmista. Se tarjoaa monia korjaustyökaluja, joilla voit muokata ja parantaa kuvaasi. Sovelluksen avulla voit muokata kontrastia, väriä, valoa, terävyyttä ja paljon muuta. Snapseed tarjoaa myös automaattiset korjaustyökalut, jotka auttavat sinua saamaan haluamasi vaikutelman. Sovelluksessa on myös erilaisia ​​tehosteita ja kuvauskuvia, joiden avulla voit luoda upean kuvan.

Snapseed tukee useita eri kameramalleja ja on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android ja iOS. Se on myös täysin ilmainen sovellus, joten voit käyttää sitä mihin tahansa.

Plussat: Snapseed on helppokäyttöinen ja se sisältää monia korjaustyökaluja, joilla voit muokata ja parantaa kuvaasi. Sovelluksessa on myös erilaisia ​​tehosteita ja kuvauskuvia. Se on saatavana useilla alustoilla ja se on täysin ilmainen sovellus.

Miinukset: Snapseed ei ole yhtä monipuolinen kuin muut kuvankäsittelyohjelmat.

VSCO

VSCO on yksi suosituimmista ja parhaista kuvankäsittelysovelluksista. Se tarjoaa laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkaominaisuuksia, kuten kuvankäsittely, kontrastin ja valaistuksen säätäminen, kuvien rajaaminen, automaattiset korjaustyökalut ja paljon muuta. Sovelluksen avulla voit luoda omia albumeja, jotka voit jakaa helposti ystävien ja perheen kanssa. VSCO sisältää myös kuvien jakamisen ja julkaisemisen verkossa.

VSCO on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android ja iOS. Se on myös maksullinen sovellus, ja se maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa. Sovelluksen avulla voit käsitellä kuvia ja kuvaustuloksia laitteellasi ja synkronoida ne helposti muihin laitteisiin.

Plussat: VSCO tarjoaa sinulle laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkaominaisuuksia. Sovelluksen avulla voit luoda ja jakaa albumeja sekä synkronoida kuviasi pilvipalveluun. Se on saatavana useilla alustoilla.

Miinukset: VSCO on maksullinen sovellus.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express on Adobe-tuote, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Se tarjoaa laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkaominaisuuksia, kuten värimuutokset, kontrastin ja valaistuksen säätäminen, kuvien rajaaminen, jaetut kuvat, automaattiset korjaustyökalut ja paljon muuta. Sovelluksen avulla voit luoda myös omia albumeja, jotka voit jakaa helposti ystävien ja perheen kanssa.

Adobe Photoshop Express on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android ja iOS. Se on myös täysin ilmainen sovellus, joten voit käyttää sitä mihin tahansa.

Plussat: Adobe Photoshop Express on helppo käyttää ja se sisältää laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkatyökaluja. Sovelluksen avulla voit luoda ja jakaa albumeja sekä synkronoida kuviasi pilvipalveluun. Se on täysin ilmainen sovellus.

Miinukset: Adobe Photoshop Express ei ole yhtä monipuolinen kuin muut kuvankäsittelyohjelmat.

Prisma Photo Editor

Prisma Photo Editor on helppokäyttöinen, ammattimaisen tason kuvankäsittelysovellus, jonka avulla voit muokata ja muokata kuvasi. Se tarjoaa laajan valikoiman kuvaus- ja grafiikkaominaisuuksia, kuten värimuutokset, kontrastin ja valaistuksen säätäminen, kuvien rajaaminen, jaetut kuvat, automaattiset korjaustyökalut ja paljon muuta. Sovelluksen avulla voit luoda myös omia albumeja, jotka voit jakaa helposti ystävien ja perheen kanssa.

Prisma Photo Editor on saatavana useilla alustoilla, mukaan lukien Android ja iOS. Se on myös täysin ilmainen sovellus, joten voit käyttää sitä mihin tahansa.

Plussat: Prisma Photo Editor on helppokäyttöinen ja se sisältää monia korjaustyökaluja, joilla voit muokata ja parantaa kuvaasi. Sovelluksessa on myös erilaisia ​​tehosteita ja kuvauskuvia. Se on saatavana useilla alustoilla ja se on täysin ilmainen sovellus.

Miinukset: Prisma Photo Editor ei ole yhtä monipuolinen kuin muut kuvankäsittelyohjelmat.