Parhaat askelmittari sovellukset puhelimeen

Tänä päivänä liikunnan seuraaminen paljon helpommaksi. Nykyään voit löytää useita erilaisia ​​askelmittareita ja sovelluksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan aktiivisuuttasi ja motivoimaan sinua liikkumaan. On olemassa valtava määrä askelmittari sovelluksia, mutta kaikki eivät ole yhtä hyviä. Siksi haluamme esitellä teille parhaat sovellukset, jotta voit alkaa kulkea ja saada terveellisen elämäntavan.

1. Samsung Health

Samsung Health on erinomainen vaihtoehto, jos käytät Samsungin laitteita. Se tarjoaa monipuolisen profiilin, joka seuraa suorituskykyäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden luoda henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, mittaukset ja tarkistaa tilastoja. Voit seurata sykettäsi, syömistäsi, unesi ja harjoittelusi tuloksia. Lisäksi voit luoda oman treeniohjelman mukaan ja vaihtaa harjoituksia säännöllisesti.

2. Adidas -juoksusovellus (Runtastic)

Adidas -juoksusovellus Runtastic tarjoaa yksityiskohtaisen analyysin aktiivisuudesta. Voit seurata kävelyä, juoksua ja muuta liikuntaa. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Sovelluksella on myös mahdollisuus tallentaa ja jakaa harjoituksiasi, ja voit seurata muiden ihmisten harjoituksia. Lisäksi voit keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien kanssa ja saada neuvoja ammattilaisilta.

3. Google Fit

Google Fit on yksi parhaista sovelluksista, jonka avulla voit seurata aktiivisuuttasi ja pysyä terveenä. Voit kirjautua sisään Google-tililläsi ja aloittaa seuraamisen heti. Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden määrittää tavoitteesi ja seurata niiden edistymistä. Voit myös nähdä, miten paljon olet liikkunut, kuinka monta askelta olet taivaltanut ja kuinka paljon olet polttanut kaloreita. Sovellus tarjoaa myös kattavan analyysin ja voit seurata toimintaasi päivittäin, viikoittain tai kuukausittain.

4. Zombies, Run!

Zombies, Run! on hauska ja haasteellinen peli, jonka avulla voit seurata aktiivisuuttasi ja pysyä motivoituneena. Pelissä sinun täytyy juosta pakenemaan zombeja, ja voit asettaa itsellesi tietyn tavoitteen ja seurata sitä. Voit myös kuunnella musiikkia ja lukea tarinoita, jotka estävät sinua tylsistymästä harjoituksen aikana. Peli auttaa sinua motivoimaan itseäsi aina uusiin ja haastaviin tavoitteisiin.

5. Argus

Argus on yksi monipuolisimmista askelmittari sovelluksista. Voit käyttää sitä seurata aktiivisuuttasi ja voit myös asettaa itsellesi tavoitteita. Sovellukseen kuuluu monia erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kehonkoostumustarkistus, treeniohjelmat, unenlaadun analysointi ja ravitsemusterapia. Voit myös luoda omia harjoituksia ja seurata niiden edistymistä.

6. Askelmittari

Askelmittari-sovellus on hyvä vaihtoehto, jos haluat seurata aktiivisuuttasi ja pysyä motivoituneena. Sovelluksella on helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä, ja voit seurata jokaista askeltasi ja kulkemaasi matkaa. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Sovellukseen kuuluu myös muutamia osioita, kuten kehonkoostumus, unenlaatu ja voimaharjoittelu.

7. ViewRanger

ViewRanger on loistava sovellus, jos haluat seurata aktiivisuuttasi ja löytää uusia paikkoja. Voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Sovelluksessa on myös karttaominaisuus, jolla voit tutkia ja löytää uusia reittejä ja paikkoja. Lisäksi voit luoda omia karttoja ja jakaa ne muiden ihmisten kanssa.

8. Fitbit

Fitbit on yksi suosituimmista askelmittari sovelluksista. Sovelluksella voit seurata aktiivisuuttasi ja voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Voit myös luoda omia treenejä ja harjoituksia ja seurata tuloksiasi. Lisäksi voit analysoida liikuntasuorituksia ja syömistottumuksiasi. Sovellukseen kuuluu myös muutama mukava ominaisuus, kuten vilkkuvat valot ja äänimuistutukset.

9. Pacer

Pacer on myös hyvä valinta, jos haluat seurata aktiivisuuttasi ja pysyä terveenä. Sovelluksella voit seurata jokaista askeltasi ja kulkemaasi matkaa. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Sovellukseen kuuluu myös muutamia erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kilpailut ja muut käyttäjät. Voit keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien kanssa ja saada neuvoja ammattilaisilta.

10. Accupedo

Accupedo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen askelmittari sovellus. Voit seurata jokaista askeltasi ja kulkemaasi matkaa. Voit myös asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä. Sovelluksessa on myös muutamia mukavia ominaisuuksia, kuten historiakatsaus ja äänimuistutukset. Lisäksi voit jakaa tietosi ja tulokset muiden käyttäjien kanssa ja saada neuvoja ammattilaisilta.

Kuten huomaat, on olemassa useita erilaisia ​​askelmittarien sovelluksia, joista voi valita. Kaikki nämä sovellukset tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan aktiivisuuttasi ja motivoimaan sinua liikkumaan. Valitsemalla oikean sovelluksen voit aloittaa terveellisen elämäntavan helposti ja seurata edistymistäsi ajan myötä. Tutustu näihin erilaisiin askelmittari sovelluksiin ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto.