whatsapp

Opas: Whatsapp siirto uuteen puhelimeen

WhatsApp on yksi suosituimmista viestintäsovelluksista, jonka avulla voit viestitellä ja jakaa kuvia ja videot ystävillesi ja perheellesi.

Siirtääksesi WhatsApp keskustelut uuteen puhelimeen, on olemassa erilaisia ​​tapoja. Tässä artikkelissa opastetaan, miten WhatsApp siirto uuteen puhelimeen onnistuu helposti ja turvallisesti.

Varmuuskopioi vanhat viestit

Ennen kuin aloitat WhatsApp-viestien siirron uuteen puhelimeen, on tärkeää varmuuskopioida vanhat viestit. Varmuuskopiointi auttaa sinua säilyttämään tärkeät viestit ja keskustelut. Voit varmuuskopioida viestit seuraavasti:

 • Avaa WhatsApp-sovellus vanhassa puhelimessa.
 • Siirry asetuksiin ja valitse Varmuuskopiointi.
 • Valitse Varmuuskopiointi Google Driven kautta.
 • Paina Varmuuskopiointi-nappia aloittaaksesi varmuuskopioinnin.

Varmuuskopiointi voi kestää useita minuutteja, joten odota kunnes se on valmis. Kun varmuuskopiointi on valmis, voit siirtää WhatsApp-viestit uuteen puhelimeen.

Asenna uuteen puhelimeen WhatsApp

Kun vanhat viestit on varmuuskopioitu, voit asentaa sovelluksen uuteen puhelimeen. Voit asentaa sovelluksen seuraavasti:

 • Avaa Google Play Store tai App Store.
 • Etsi WhatsApp-sovellus ja asenna se uuteen puhelimeen.
 • Kun asennus on valmis, avaa sovellus ja aloita rekisteröinti.

Voit asentaa WhatsAppin myös manuaalisesti. Lataa vain WhatsApp-tiedosto ja asenna se uuteen puhelimeen. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos et voi asentaa sovellusta Google Play Storesta tai App Storesta.

Sulje molemmat puhelimesi

Kun olet asentanut sovelluksen uuteen puhelimeen, sulje molemmat puhelimet. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Vanhassa puhelimessa paina virtanäppäintä ja valitse Sammuta tai Kytke pois päältä.
 • Uudessa puhelimessa paina virtanäppäintä ja valitse Sammuta tai Kytke pois päältä.

Sulkemalla molemmat puhelimet, voit välttää ongelmat, jotka saattavat ilmetä siirrettäessä WhatsApp-viestejä uuteen puhelimeen.

Vaihdetaan SIM-kortti uuteen puhelimeen

Seuraavaksi sinun on vaihdettava SIM-kortti uuteen puhelimeen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Vanhassa puhelimessa poista SIM-kortti.
 • Uudessa puhelimessa asenna SIM-kortti.
 • Kun SIM-kortti on asennettu, laita se takaisin vanhaan puhelimeen.

On tärkeää vaihtaa SIM-kortti, jotta WhatsApp toimii oikein uudessa puhelimessa. Sinun on myös varmistettava, että molemmat puhelimet ovat yhteydessä internetiin.

Avaa WhatsApp ja palauta varmuuskopio

Kun olet varmuuskopioinut vanhat viestit ja asentanut WhatsAppin uuteen puhelimeen, voit palauttaa WhatsApp-viestit. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Avaa WhatsApp-sovellus uudessa puhelimessa.
 • Kun rekisteröinti on valmis, valitse Varmuuskopiointi.
 • Valitse Palauta vanha varmuuskopio.
 • Valitse Google Drive ja valitse varmuuskopio, jonka olet luonut vanhassa puhelimessa.

Kun olet valinnut varmuuskopion, voit palauttaa vanhat viestit ja keskustelut. Se voi kestää useita minuutteja, joten odota kunnes se on valmis.

Näin voit siirtää helposti WhatsApp-viestit uuteen puhelimeen. Varmuuskopiointi on erittäin tärkeää, jotta voit säilyttää tärkeät viestit ja keskustelut. Kun olet siirtänyt viestit uuteen puhelimeen, voit aloittaa viestittelyn ystävillesi ja perheellesi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten siirtää WhatsApp keskustelut iPhonesta Androidiin?

Historian siirtäminen toimii yksinkertaisella tavalla. Android– ja iPhone-puhelimet täytyy yhdistää toisiinsa Lightning-USB-C-kaapelilla ja Android-puhelimella täytyy skannata iPhone-puhelimen näytöllä oleva QR-koodi. Tämän jälkeen tiedostot ja keskustelut siirretään iPhonesta Android-puhelimeen.

Miten siirtää WhatsApp keskustelut?

Toinen tapa siirtää WhatsApp uuteen puhelimeen on Varmuuskopioi WhatsApp SD-kortille vanhalla Android-puhelimellasi ja palauta WhatsApp SD-kortilta uudelle puhelimellesi.

 1. Siirrä WhatsApp uuteen Android-puhelimeen Google Driven avulla. …
 2. Siirrä WhatsApp uuteen Android-puhelimeen SD-kortilla.

Missä puhelimissa WhatsApp ei toimi?

WhatsAppin tuki päättyi useissa Googlen Androidia ja Applen iOS-järjestelmää käyttävissä puhelimissa. Sovellus ei enää toimi, jos puhelimessa on Android 2.3.7 tai vanhempi versio. Vastaavasti, jos iPhonessa on iOS 8 tai vanhempi versio, WhatsAppia ei voi enää käyttää.

Missä puhelimissa WhatsApp lakkaa toimimasta?

Viestisovellus WhatsApp vahvisti viime viikolla, että osa Android-puhelimista menettää pääsyn sovellukseen marraskuun 1. päivästä alkaen. Mikäli puhelimessa on OS 4.0.4-käyttöjärjestelmä (Android Ice Cream Sandwich) tai sitä jokin vanhempi, on järjestelmä päivitettävä tai hankittava uusi puhelin.