Miten siirtää tiedot Androidista iPhoneen?

Kun siirrät tiedot Android-puhelimesta iPhoneen, et vain vaihda puhelimia, vaan myös käyttöjärjestelmää. Siirtyminen iOS:n käyttöjärjestelmään voi olla jännittävää ja pelottavaa, mutta se ei tarvitse olla. Tässä artikkelissa esittelemme, miten siirtää tiedot Androidista iPhoneen helposti ja turvallisesti.

Vaihe 1 – Valmistele puhelimet siirtoa varten

Ensin kannattaa varmistaa, että molemmilla puhelimilla on riittävästi akkuvarauksia. Kannattaa myös vahvistaa, että Google-tilisi ja Apple ID -tilisi ovat ajan tasalla, näin siirron aikana kaikki tarvittavat tiedot löytyvät.

Varmista myös, että puhelimilla on tarvittavat päivitykset. Kun siirron aikana luot uuden Apple ID -tilin, varmista myös, että se on ajan tasalla.

Vaihe 2 – Siirrä tiedot iCloudiin

Ensimmäinen askel on siirtää tiedot Android-puhelimelta iCloudiin. Kun olet siirtänyt tiedot iCloudiin, ne ovat turvassa ja saatavilla siirron aikana.

Sinun kannattaa aloittaa siirtämällä kuvat ja videot iCloudiin. Siirrä kuvat ja videot käyttämällä Google Fotoja. Google Photos on ilmainen sovellus, jonka avulla voit varmuuskopioida kuvat ja videot iCloudiin. Kun olet siirtänyt ne iCloudiin, on aika siirtää muut tiedot.

Voit siirtää muut tiedot iCloudiin käyttämällä Googlen Takeout-palvelua. Palvelu mahdollistaa kalenterin, sähköpostin ja muun sisällön siirron. Kun olet siirtänyt tiedot iCloudiin, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3 – Siirrä tiedot iPhoneen

Kun olet siirtänyt tiedot iCloudiin, on aika siirtää ne iPhoneen. Voit tehdä tämän käyttämällä Applen Siirrä Androidista -sovellusta. Sovellus on saatavana App Storesta ja se mahdollistaa tiedostojen, kuvien, videon, kalenterin ja muun sisällön siirtämisen.

Ennen kuin aloitat siirtämisen, sinun kannattaa luoda uusi Apple ID -tili ja kirjautua siihen. Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa siirtämisen. Voit siirtää tiedot seuraavasti:

 • Avaa Siirrä Androidista -sovellus ja kirjoita tarvittavat tiedot.
 • Valitse, mitkä tiedostot haluat siirtää.
 • Valitse, mihin laitteeseen haluat siirtää tiedot, esimerkiksi iPhoneen.
 • Valitse, mitkä tiedostot haluat siirtää, ja aloita siirtäminen.

Siirtämisen jälkeen voit nauttia uudesta puhelimesta ja siihen siirretyistä tiedoista.

Vaihe 4 – Siirrä tiedot Google Drivestä

Jos haluat siirtää tiedostoja Google Drivestä, voit käyttää Google Drive -sovellusta. Sovellus mahdollistaa tiedostojen siirtämisen iCloudista Google Driveen. Voit siirtää tiedostoja seuraavasti:

 • Avaa Google Drive -sovellus ja kirjaudu sisään.
 • Valitse, mitä tiedostoja haluat siirtää.
 • Valitse, mihin laitteeseen haluat siirtää tiedot, esimerkiksi iPhoneen.
 • Valitse, mitkä tiedostot haluat siirtää ja aloita siirtäminen.

Kun olet siirtänyt tiedostot, voit nauttia uudesta iPhoneesta ja siihen siirretyistä tiedoista.

Vaihe 5 – Siirrä sovelluksia ja asetuksia

Kun olet siirtänyt tiedostoja ja kuvat, voit siirtää sovelluksia ja asetuksia. Voit siirtää sovellukset ja asetukset käyttämällä Applen Siirrä Androidista -sovellusta. Sovelluksen avulla voit siirtää sovelluksia ja asetuksia helposti ja turvallisesti.

Voit siirtää sovellukset ja asetukset seuraavasti:

 • Avaa Siirrä Androidista -sovellus ja kirjoita tarvittavat tiedot.
 • Valitse, mitkä sovellukset haluat siirtää.
 • Valitse, mihin laitteeseen haluat siirtää tiedot, esimerkiksi iPhoneen.
 • Valitse, mitkä sovellukset haluat siirtää ja aloita siirtäminen.

Siirtämisen jälkeen voit nauttia uudesta iPhoneesta ja siihen siirretyistä sovelluksista ja asetuksista.

Vaihe 6 – Siirrä puheluhistoria

Viimeinen vaihe on siirtää puheluhistoria. Voit siirtää puheluhistorian käyttämällä Applen Siirrä Androidista -sovellusta. Sovellus mahdollistaa puheluhistorian siirtämisen helposti ja turvallisesti. Voit siirtää puheluhistorian seuraavasti:

 • Avaa Siirrä Androidista -sovellus ja kirjoita tarvittavat tiedot.
 • Valitse, mitä puheluhistoriaa haluat siirtää.
 • Valitse, mihin laitteeseen haluat siirtää tiedot, esimerkiksi iPhoneen.
 • Valitse, mitä puheluhistoriaa haluat siirtää ja aloita siirtäminen.

Kun olet siirtänyt puheluhistorian, voit nauttia uudesta iPhoneesta ja siirretystä puheluhistoriastasi.

Yhteenveto

Siirtyminen Androidista iOS:n käyttöjärjestelmään voi olla jännittävää ja pelottavaa, mutta se ei tarvitse olla. Tässä artikkelissa esiteltiin, miten siirtää tiedot Androidista iPhoneen helposti ja turvallisesti.

Ensimmäinen askel on siirtää tiedot Android-puhelimelta iCloudiin. Voit tehdä tämän käyttämällä Google Fotoja ja Google Takeout-palvelua. Kun olet siirtänyt tiedot iCloudiin, voit siirtää ne iPhoneen käyttämällä Applen Siirrä Androidista -sovellusta.

Voit myös siirtää tiedostoja Google Drivestä käyttämällä Google Drive -sovellusta. Voit siirtää sovellukset ja asetukset käyttämällä Applen Siirrä Androidista -sovellusta. Viimeisenä voit siirtää puheluhistorian käyttämällä samaa sovellusta.

Kun olet siirtänyt tiedot, voit nauttia uudesta iPhoneesta ja siirretyistä tiedoista.