Miten Iphonella voi äänittää?

Miten Iphonella voi äänittää?

Vedä aaltomuotoa siten, että toistopaikka on kohdassa, josta haluat aloittaa uuden äänityksen. Voit katsoa aaltomuotoa lähempää liikuttamalla sormiasi erilleen, jotta pääset sijoittamaan kohdan tarkemmin. Aloita äänitys napauttamalla Korvaa (aaltomuoto muuttuu punaiseksi, kun äänität). ja jatka napauttamalla Jatka.

Miten säätää Airpodien ääntä?

Valitse Asetukset > Musiikki > Taajuuskorjain ja laita sitten Musiikki-taajuuskorjain pois päältä napauttamalla Pois. Valitse Asetukset > Käyttöapu > Ääni/visuaalinen ja säädä sitten Balanssi-liukusäädintä.

Miten sumentaa kuvan tausta Iphone?

Säädä taustan sumennusta napauttamalla Sumennus . Valitse, mitä kuvan syvyyskohtia sumennetaan tarkennetun kohdan sijaan, napauttamalla Syvyys . Vähennä taustan kylläisyyttä säilyttäen etualan väri napauttamalla Väritarkennus . Säädä yleistä vaaleutta tai tummuutta napauttamalla Kirkkaus .

Miten rajata video Iphone?

Napauta Kuvissa kuvan tai videon miniatyyriä, jolloin se avautuu koko näytölle. Napauta Muokkaa, napauta ja tee jokin seuraavista: Rajaa käsin: Vedä suorakulmion kulmia niin, että rajaat niiden sisään kuvasta haluamasi alueen, tai avaa tai sulje nipistys kuvan kohdalla.

Mistä löytyy APN asetukset?

APNasetusten tarkasteleminen ja muokkaaminen

Varmista oikeat APNasetukset operaattoriltasi. Jos operaattorisi sallii APNasetusten tarkastelun, näet ne jossakin seuraavista sijainneista: Asetukset > Mobiiliverkko > Mobiilidatavalinnat > Mobiiliverkko. Asetukset > Mobiilidata > Mobiilidatavalinnat > Mobiilidataverkko.

Miten vaihtaa safarin taustakuva?

Kun avaat uuden välilehden, aloitat aloitussivultasi. Voit muokata aloitussivusi taustakuvia ja muita valintoja.

Voit muokata aloitussivusi taustakuvia ja muita valintoja.

  1. Napauta -painiketta ja napauta sitten. …
  2. Vieritä sivun alareunaan ja napauta sitten Muokkaa.
  3. Valitse vaihtoehdot aloitussivullesi.

Miten saa viikot Iphonen kalenteriin?

Kalenteri-apissa voit muun muassa määrittää, mistä viikonpäivästä Kalenterin viikko alkaa, näyttää viikkonumerot, valita muita kalentereita (esimerkiksi kiinalaiset tai heprealaiset päivämäärät) ja ohittaa automaattisen aikavyöhykkeen. Avaa Asetukset &gt Kalenteri ja valitse haluamasi asetukset ja ominaisuudet.

Mikä on iPhonen Ohjauskeskus?

iPhonen Ohjauskeskuksessa voit käyttää hyödyllisiä säätimiä – muun muassa lentotila, Älä häiritse, taskulamppu, äänenvoimakkuus, näytön kirkkaus – ja appeja.