Mitä tarkoittaa IP 68?

Mitä tarkoittaa IP 68?

Lyhyt IP-koodi ilmaisee laitteen pölyn- ja vedenkestävyyden. Esimerkiksi Samsung Galaxy S9+:llä on luokituksena IP68, joka tarkoittaa, että se sietää pölyä, iskuja ja jatkuvan upottamisen. IP67-luokitus tarkoittaa, että laite sietää hetkellisen upotuksen veteen, ja IP57 on puolestaan osittain pölytiivis laite.

Mitä tarkoittaa LTE puhelimessa?

LTE (Long Term Evolution) on laajakaistaisen internet-yhteyden käyttöön suunniteltu niin sanottu neljännen sukupolven (4G) langaton tiedonsiirtotekniikka, joka toimii myös 900:n ja 1800:n megahertsin taajuista mikroaaltosäteilyä suurienergisemmällä 2600 megahertsin mikroaaltosäteilyllä.

Mitä tarkoittaa R puhelimessa?

””Mikä ihmeen R””, saattaa moni ihmetellä ulkomailla ollessaan. R tulee sanasta roaming eli verkkovierailu. Se siis tarkoittaa, että puhelimesi vierailee parhaillaan ulkomaisen operaattorin verkossa.

Mitä tarkoittaa Varmuuskopiointi puhelimessa?

Käytännössä tämä tarkoittaa, että nyt yhteen paikkaan on yhdistetty aiempien sovellusten, tekstiviestien, soittohistorian, laiteasetusten ja muun Google-tilin datan, kuten yhteystietojen ja kalenterin, lisäksi myös valokuvien ja videoiden sekä tekstiviestien lisäksi myös multimediaviestien varmuuskopiointi – joskin …

Mitä tarkoittaa kaksois SIM?

Dual SIM -puhelin, kaksoissim-puhelin, tupla-sim-puhelin. Kahden sim-kortin puhelimelle on monta nimeä. Kaikki kuitenkin kuvaavat samaa ominaisuutta: puhelimeen saa kytkettyä kaksi sim-korttia, jolloin käytössä on kaksi eri liittymää.

Mitä tarkoittaa kaksois sim?

Dual SIM -puhelin, kaksoissim-puhelin, tuplasim-puhelin. Kahden sim-kortin puhelimelle on monta nimeä. Kaikki kuitenkin kuvaavat samaa ominaisuutta: puhelimeen saa kytkettyä kaksi sim-korttia, jolloin käytössä on kaksi eri liittymää.

Mitä tarkoittaa kun puhelin piippaa nopeasti?

Jos verkko on varattu, kuuluu nopeaa tuuttausääntä, mutta se kuuluu sitten kaikkiin numeroihin soitettaessa niinkauan kuin verkko on varattu. Jos liittymä on suljettu, tulee ainakin joiltakin operaattoreilta Numero ei ole käytössä tai Valitsemanne numero ei ole käytössä.

Mitä tarkoittaa nollaa puhelin?

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tietosi puhelimelta. Google-tilillesi tallennetut tiedot voidaan palauttaa, mutta kaikki sovellukset ja niiden data poistetaan. Varmista, että tiedot ovat Google-tilillä, jotta olet valmiina niiden palauttamiseen.

Mitä tarkoittaa optimoi laitteesi?

Joissain mobiililaitteissa on optimointi tai puhdistustoiminto, jolla tarkistaa muistin tilan ja siivota väliaikaistiedostoja. Mikäli puhelimessa on paikka muistikortille, sitä kannattaa käyttää. Valokuvat voi laittaa tallentumaan muistikortille tai pilveen.

Mitä tarkoittaa puhelimen Lähijakaminen?

Googlen Androidin Lähijakaminen-toiminto saa mahdollisuuden jakaa tiedostoja itselle – Mobiili – Ilta-Sanomat.