Mitä pitää tehdä ennen puhelimen vaihtoa?

Mitä pitää tehdä ennen puhelimen vaihtoa?

Vaihto Androidista Androidiin

Se käynnistyy automaattisesti, kun käynnistät uuden puhelimen ensimmäisen kerran. Seuraa silloin näytölle tulevia ohjeita. Toinen vaihtoehto on tietojen siirto Google-tilin varmuuskopioinnilla. Ennen tietojesi siirtoa tarkista vanhan ja uuden laitteesi Android-käyttöjärjestelmän versio.

Mitä pitää tehdä kun myy puhelimen?

Vanhaa puhelinta myydessä kannattaa olla huolellinen. Ota talteen vanhat tiedot ja tyhjennä puhelin perusteellisesti.

Mitä puhelin sanoo jos on estetty?

Yleensä tuo estolistalle päätyminen ilmenee soittajalla siten, että puhelin hälyyttää vain kerran, jonka jälkeen puhelu ohjautuu vastaajaan tai katkeaa, jos vastaajaa ei ole määritetty vastaanottajalla. Tätä voi myös testata lähettämällä tekstiviestin ko. henkilölle.

Mitä takuu korvaa puhelimessa?

Laitevalmistajan myöntämä takuu kattaa korjaukset silloin, kun laitetta on käytetty takuuohjeiden mukaan. Takuu ei kata esimerkiksi laitteen putoamisesta, kastumisesta tai muusta väärästä käytöstä johtuvia fyysisiä vikoja. Jos meiltä ostamasi laite tarvitsee huoltoa, tarkista kyseisen merkin valtuutettu huoltokumppani.

Mitä tapahtuu jos on liikaa puhelimella?

– Fyysiset haitat voivat olla esimerkiksi päänsärkyä ja huimausta, jopa rytmihäiriöitä voi tulla. Lisäksi älypuhelimesta voi tulla stressinhallintakeino, mutta tosiasiassa se vain pahentaa niitä stressioireita, Korkeila kertoo. Fyysiset haitat voivat olla esimerkiksi päänsärkyä ja huimausta.

Mitä tapahtuu jos puhelimen nollaa?

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tietosi puhelimelta. Google-tilillesi tallennetut tiedot voidaan palauttaa, mutta kaikki sovellukset ja niiden data poistetaan. Varmista, että tiedot ovat Google-tilillä, jotta olet valmiina niiden palauttamiseen.

Mitä tarkoittaa H+ puhelimessa?

H+ tunnus ilmaiseen puhelimen olevan 3G (WCDMA) verkossa ja käyttää sitä datansiirtoon. Tunnus voi välillä olla pelkkä 3G ja vaidella H(+) riippuen yhteyden laadusta.