Mistä uusi akku puhelimeen?

Mistä uusi akku puhelimeen?

Suomen Akkukauppa – Akkukauppa.com verkkokauppa ja noutomyymälät tarjoaa erittäin laajan valikoiman akkuja puhelimiin. Meiltä löytyy akku vanhaan Nokia 3310 puhelimeen ja myös uusimpiin iPhone, Samsung, Huawei ja myös muiden valmistajien älypuhelimiin.

Mistä voi ostaa käytettyjä puhelimia?

Hankkiudu eroon vanhasta puhelimestasi turvallisesti ja vastuullisesti – ostamme puhelimia, jotka voimme kunnostaa uudelleen myyntiin. Tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Lähetä puhelin postilla tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.

Mitä E tarkoittaa puhelimessa?

E. E on lyhenne termistä EDGE, joka on hieman nopeampi versio GPRS-yhteydestä. Nopeusero näiden kahden välillä on kuitenkin melko pieni – myöskään EDGE-yhteys ei riitä juuri Whatsappia raskaampien sovellusten tarpeisiin.

Mitä R tarkoittaa puhelimessa?

Mikä ihmeen R, saattaa moni ihmetellä ulkomailla ollessaan. R tulee sanasta roaming eli verkkovierailu. Se siis tarkoittaa, että puhelimesi vierailee parhaillaan ulkomaisen operaattorin verkossa.

Mitä h+ netti tarkoittaa?

H+ tunnus ilmaiseen puhelimen olevan 3G (WCDMA) verkossa ja käyttää sitä datansiirtoon. Tunnus voi välillä olla pelkkä 3G ja vaidella H(+) riippuen yhteyden laadusta. Nopeus saattaa vaihdella paljonkin, mutta maksimissaan on jo useita kymmeniä megabittejä sekunnissa.

Mitä jos ei päivitä puhelinta?

Päivitysten merkitys sovellusten toimintaan ja laitteen tietoturvaan on todella merkittävä. Jos jokin sovellus ei toimi oikein ja puhelimen uudelleenkäynnistäminen ei vikaa korjaa, voi sovelluksen versio olla vanhentunut, jolloin se tulee päivittää.

Mitä jos puhelimen äänet ei toimi?

Ääntä ei kuulu ollenkaan tai äänenvoimakkuus on alhainen

None

Mitä jos puhelimen näyttö on rikki?

Puhelimen lasi on rikki, toimi näin:

Jos puhelimen käyttö on välttämätöntä vielä särkymisen jälkeen, niin suojaa näyttö kelmulla, kontaktimuovilla tai läpinäkyvällä teipillä. Näin vältät lasinsirut käsissä, eikä kosteus tai pöly pääse puhelimen sisälle. Muista varmuuskopiointi. Tuo puhelin lähimpään Fonum-huoltoon.