Mistä ostaa käytetty puhelin?

Mistä ostaa käytetty puhelin?

Myy se meille! Hankkiudu eroon vanhasta puhelimestasi turvallisesti ja vastuullisesti – ostamme puhelimia, jotka voimme kunnostaa uudelleen myyntiin. Tarjoamme sinulle reilun korvauksen, jonka summa määräytyy laitteesi kunnon ja mallin mukaan. Lähetä puhelin postilla tai tuo se lähimpään Fonum-myymälään.

Mistä ostaa puhelin ilman luottotietoja?

Kannattaa kuitenkin miettiä onko puhelin osamaksulla ilman luottotietoja paras ratkaisu, sillä monet rahoitusyhtiöt tarjoavat myös huomattavasti tätä edullisempaa lainaa mobiililaitteella. Suomessa toimivista lainantarjoajista esimerkiksi Sambla voi tarjota myös luottotiedottomille lainaa puhelinten hankintaan.

Lue lisää: Mistä ostaa puhelin osamaksulla ilman luottotietoja

Mistä puhelin osamaksulla?

Yleensä vaihtoehtoja puhelimen osamaksuun on neljä: Kodin elektroniikkaliikkeen (kuten Gigantti) osamaksu, operaattorin (DNA) erämaksu, oma luottokortti tai erillinen laina. Yleensä osamaksuja kannattaa välttää, mikäli omasta taloudesta on mahdollisuus säästämällä irroittaa tarvittava summa johonkin hankintaan.

Mistä saa puhelimen PUK-koodin?

Jos PIN-koodi syötetään kolme kertaa väärin, puhelin kysyy PUKkoodia. Löydät PUK-koodisi kätevästi OmaElisasta.

Mistä tiedän mikä käyttöjärjestelmä puhelimessa on?

Android-version tarkistaminen

None

Mistä tiedän onko puhelimessani haittaohjelma?

Jos näet ponnahdusikkunoita, joissa on mainoksia, kun selain on suljettu, puhelimessasi saattaa olla mainoshaittaohjelma. Puhelinlasku kasvaa. Jotkut virukset, kuten troijalaiset, saattavat lähettää kalliita tekstiviestejä puhelimeltasi huomaamattasi. Akku loppuu nopeasti tai puhelin kuumenee.

Mistä tiedän onko puhelin saastunut?

Kurkkaa viesteihin. Monet haittaohjelmat lähettävät viestejä ja tekevät soittoja tuntemattomiin numeroihin. Jos viestihistoriasi tai puhelinlokisi paljastaa outoja yhteydenottoja, puhelimesi voi hyvinkin olla saastunut tai hakkeroitu Myöhemmin tästä voi kertoa myös yllättävän iso puhelinlasku.

Mistä tiedän onko yhteystiedot puhelimen muistissa?

Mene puhelinlistaan ja jos näet kuvakkeen vieressä G, niin numero on Googlen pilvipalvelussa. Jos et näe mitään kuvaketta, numero on puhelimen muistissa ja jos näet SIM-kortin, numero on SIM-kortissa.

Mistä tietää akun kunnon?

Näin tarkistat Android akun kunnon: Myös Android -puhelimissa on mahdollista saada jonkinnäköistä akkutietoa asetuksista, riippuen hieman puhelimesi valmistajasta. Valitse Asetukset, Akku ja Akun käyttö niin näet akun statuksen viimeisen 24 tunnin aikana sekä mitkä applikaatiot on kuluttanut eniten akkua.