Missä puhelimessa on paras kamera?

Missä puhelimessa on paras kamera 2022?

Tervetuloa älypuhelinten maailmaan, jossa voit nyt ottaa laadukkaita valokuvia kätevästi taskukokoisen laitteen avulla. Kun monissa eri puhelimissa on otettu käyttöön huippuluokan kamerat, parhaan kameran puhelimen löytäminen voi olla melkoinen haaste. Tässä blogissa tarkastelemme parhaiden kilpailijoiden ominaisuuksia ja tietoja ja autamme sinua päättämään, missä puhelimessa on paras kamera.

Keskustelemme näiden puhelinten kameroiden käyttämistä eri tekniikoista ja ominaisuuksista, jotka tekevät niistä erottuvia, ja autamme sinua ymmärtämään, mitä kannattaa etsiä, kun ostat älypuhelinta, jossa on paras kamera. Tarkastelemme myös kunkin puhelimen etuja ja haittoja ja näytämme, miten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan puhelimen.

Lopuksi annamme suosituksia siitä, missä puhelimessa on paras kamera erityyppiseen valokuvaukseen, aina satunnaisista otoksista ammattitason valokuviin. Jos siis etsit puhelinta, jossa on hyvä kamera, olet tullut oikeaan paikkaan. Sukelletaan mukaan ja selvitetään, missä puhelimessa on paras kamera.

Kriteerit parhaan puhelinkameran valitsemiseksi

Parhaan puhelinkameran valinnassa on useita kriteerejä, jotka on otettava huomioon. Paras puhelinkamera ei tarkoita vain suurinta megapikselimäärää, vaan on muitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jotta voidaan määrittää, missä puhelimessa on paras kamera. Seuraavassa on joitakin tärkeimpiä kriteerejä, jotka kannattaa ottaa huomioon parasta puhelinkameraa etsiessä.

1. Megapikselit: Megapikselimäärä on yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun valitaan parasta puhelinkameraa. Mitä korkeampi megapikseliluku on, sitä laadukkaampia ovat puhelinkameran ottamat kuvat. On tärkeää vertailla eri puhelimien megapikselimäärää, kun valitset parasta puhelinkameraa.

2. Kuvanlaatu: Puhelinkameran tuottama kuvanlaatu on myös tärkeä. Se, kuinka hyvältä valokuvat näyttävät puhelinkameralla otettuna, on hyvä osoitus puhelinkameran laadusta. On tärkeää tarkastella harkitsemiesi eri puhelinten kuvanlaatua, jotta voit määrittää, missä puhelimessa on paras kamera.

3. Suorituskyky hämärässä: Hämärässä suorituskyky on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon parasta puhelinkameraa valittaessa. Puhelimen kameran kyky ottaa hyviä kuvia hämärässä on osoitus puhelimen kameran laadusta. On tärkeää vertailla eri puhelimien hämäräsuorituskykyä, joita harkitset parasta puhelinkameraa valitessasi.

Kennon koko

Digitaalikameroissa kennon koko on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä. Kennon koko on kuvakennon fyysinen koko, joka on komponentti, joka vangitsee kohtauksen valon ja muuntaa sen digitaaliseksi signaaliksi.

Yleisesti ottaen mitä suurempi kennon koko on, sitä laadukkaampi on tuloksena saatava kuva. Tämä johtuu siitä, että suuremmat kennot pystyvät vangitsemaan enemmän valoa, mikä johtaa suurempaan dynaamiseen alueeseen, parempaan suorituskykyyn hämärässä ja alhaisempaan kohinatasoon. Kennon koko vaikuttaa myös syväterävyyteen eli kuvan tarkennettuun alueeseen.

Kuluttajakameroiden yleisimmät kennokoot ovat 1/2,3″, 1/1,7″, 1″ ja Micro Four Thirds. Jokaisella näistä koosta on omat etunsa ja haittansa, joten on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja haluamasi kuvaustapa, ennen kuin päätät, mitä kokoa käytät.

Esimerkiksi 1/2,3 tuuman kennot ovat yleisimpiä, ja niitä käytetään yleensä pistokameroissa. Vaikka nämä kennot ovat pieniä, ne pystyvät silti ottamaan kunnollisia kuvia hyvin valaistuissa olosuhteissa. Toisaalta 1/1,7 tuuman sensorit ovat paljon suurempia, ja niitä käytetään yleensä huippuluokan kompaktikameroissa ja älypuhelimissa. Nämä kennot tarjoavat erinomaista kuvanlaatua ja suorituskykyä hämärässä.

Lopuksi 1 tuuman sensorit ovat vielä suurempia, ja niitä käytetään peilittömissä kameroissa.

Suurin resoluutio

Kun haluat löytää parhaan puhelimen, jossa on korkeimman resoluution kamera, sinun on tarkasteltava sekä laitteistoa että ohjelmistoa. Puhelimen laitteisto antaa kuvan kameran laadusta, mutta myös ohjelmistolla on tärkeä rooli puhelimen maksimiresoluution määrittämisessä.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon, kun etsitään puhelimen suurimman resoluution kameraa, on megapikselimäärä. Mitä suurempi megapikselimäärä, sitä suurempi on kameran resoluutio. Tällä hetkellä puhelinkameran suurin megapikselimäärä on 108 megapikseliä, joka löytyy Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimesta. Tässä puhelimessa on myös laajakulma- ja teleobjektiivi, joiden avulla voit ottaa upeita kuvia jopa 8K:n enimmäistarkkuudella.

Megapikselimäärän lisäksi kannattaa ottaa huomioon puhelimen kameran kuvakennon tyyppi. Yleensä suuremmat kuvakennot pystyvät vangitsemaan enemmän valoa ja yksityiskohtia, mikä johtaa parempilaatuisiin kuviin. Huawei P40 Prossa on 1/1,28 tuuman kenno, joka on suurempi kuin Samsung Galaxy S20 Ultrassa oleva 1/2,55 tuuman kenno. Tämän suuremman kennon ansiosta Huawei P40 Pro voi tallentaa enemmän yksityiskohtia ja laadukkaampia kuvia, joiden enimmäistarkkuus on jopa 50 megapikseliä.

Lopuksi, puhelimen kameran ohjelmisto on myös tärkeä korkeimman resoluution saavuttamisessa. Vaikka sekä Samsung Galaxy S20 Ultra että Huawei P40 Pron

Aukko

Kun kyse on valokuvauksesta, täydellinen aukko on avainasemassa upeiden kuvien ottamisessa. Aukko mittaa valoa sisään päästävän linssin aukon kokoa, ja sillä on suuri merkitys lopulliseen kuvanlaatuun. Aukko vaikuttaa myös valokuvan syväterävyyteen eli siihen, kuinka suuri osa kuvasta on tarkennettu.

Aukon koko mitataan f-pisteinä, jotka ovat murto-osia polttovälistä. Pieni f-stop-luku tarkoittaa suurempaa aukkoa, ja suuri luku tarkoittaa pienempää aukkoa. Esimerkiksi aukko f/2,8 on suurempi kuin aukko f/16. Mitä suurempi aukko, sitä enemmän valoa pääsee sisään ja sitä matalampi syväterävyys on.

Kun valitset oikeaa aukkoa valokuviisi, sinun on otettava huomioon käytettävissä olevan valon määrä, kuvaan haluamasi syväterävyys ja käyttämäsi objektiivin tyyppi. Jos esimerkiksi kuvaat heikossa valaistuksessa, kannattaa käyttää suurempaa aukkoa, jotta valoa pääsee enemmän sisään. Jos haluat matalan syväterävyyden, haluat käyttää pientä aukkoa.

Älypuhelinkamerat eivät yleensä anna käyttäjien säätää aukkoa, mutta jos käytät DSLR-kameraa, voit hallita aukkoa paremmin ja säätää sitä jokaista kuvaa varten.

Optinen kuvanvakain

Älypuhelinkameroiden maailma on erittäin kilpailtu, ja viime vuosina valmistajat ovat paisuttaneet rajoja sen suhteen, mikä on mahdollista mobiilikuvauksessa. Yksi keskeinen ominaisuus, joka auttaa älypuhelimia ottamaan parempia kuvia, on optinen kuvanvakain (OIS). OIS on tekniikka, joka auttaa vähentämään kameran tärinän tai liikkeen aiheuttamaa epätarkkuutta, jolloin valokuvaajat voivat ottaa terävämpiä kuvia ja videoita.

OIS toimii käyttämällä pieniä moottoreita, jotka liikuttavat objektiivia ja kuvakennoa vastakkaiseen suuntaan kuin kameran tärinä tai liike. Tämä kompensoi kameran liikettä, jolloin kuva on terävämpi. Tuloksena on vähemmän epätarkkoja kuvia ja videoita, jopa kuvattaessa hämärässä tai käsivaralta kuvattaessa.

OIS on erityisen hyödyllinen videokuvaajille, sillä sen avulla he voivat kuvata tasaisempaa materiaalia myös käsivaralta kuvattaessa. Se on myös hyvä älypuhelinvalokuvauksessa, sillä se voi auttaa vähentämään kameran tärinän aiheuttamaa epätarkkuutta. OIS on erityisen hyödyllinen kuvattaessa hitaalla suljinajalla, sillä tekniikka voi auttaa varmistamaan, että kuvat eivät ole epätarkkoja.

OIS on yleistymässä älypuhelimissa, ja monissa huippuluokan puhelimissa on nyt tämä tekniikka. Jos etsit puhelinta, jossa on hyvä kamera, OIS:llä varustettu puhelin on hyvä valinta. Se ei ainoastaan auta sinua ottamaan terävämpiä valokuvia ja videoita, vaan se auttaa sinua myös ottamaan kuvia heikossa valaistuksessa ja kuvaamaan sulavampaa materiaalia käsivaralta kuvattaessa.

Kaiken kaikkiaan OIS on loistava kameraominaisuus, joka

Automaattitarkennus

Kamera on kulkenut pitkän matkan filmin ja manuaalitarkennuksen ajoista. Nykyään kamerat on varustettu monilla ominaisuuksilla, jotka tekevät kuvien ottamisesta helpompaa ja miellyttävämpää. Yksi tärkeimmistä näistä ominaisuuksista on automaattitarkennus.

Automaattitarkennus on ominaisuus, joka säätää kameran objektiivin automaattisesti tarkentamaan siihen, mitä kuvaaja yrittää kuvata. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kuvattaessa nopeasti liikkuvia tai kaukana olevia kohteita, sillä se varmistaa, että kuva tarkentuu täydellisesti kohteen sijainnista tai nopeudesta riippumatta. Automaattitarkennus on myös erinomainen paikallaan oleville kohteille, sillä sen avulla valokuvaaja voi ottaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia ilman, että kameran objektiivia tarvitsee säätää manuaalisesti.

Automaattitarkennustekniikka on kehittynyt paljon viime vuosina, ja useimmissa nykyaikaisissa kameroissa on useita erilaisia automaattitarkennustiloja. Kamerasta riippuen näihin tiloihin voi kuulua muun muassa yksittäinen automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus ja kasvontunnistusautomaattitarkennus. Jokaisella näistä tiloista on omat etunsa, ja niitä voidaan käyttää eri tilanteissa. Esimerkiksi yksittäinen automaattitarkennus on ihanteellinen liikkumattomien kohteiden kuvaamiseen, kun taas jatkuva automaattitarkennus on paras nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen.

Kun haluat valita kameran, jossa on paras automaattitarkennus, on tärkeää ottaa huomioon, millaista valokuvausta aiot tehdä. Eri kamerat tarjoavat erilaisia automaattitarkennustiloja, joten kannattaa varmistaa, että valitset sellaisen kameran, joka

Kameran lisäominaisuudet

Kun haluat löytää parhaan puhelimen, jossa on paras kamera, on otettava huomioon monia tekijöitä. Kameran laitteisto-ominaisuuksien lisäksi on myös muita ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi ottamiesi valokuvien ja videoiden laatuun. Seuraavassa on muutamia muita kameraominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset itsellesi sopivaa puhelinta.

Optinen kuvanvakain (OIS): OIS auttaa vähentämään kameran tärinää ja varmistamaan, että kuvat pysyvät terävinä ja selkeinä. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun otat kuvia hämärässä tai zoomatessasi kohdetta.

Automaattinen tarkennus: Automaattitarkennus auttaa varmistamaan, että valokuvasi ovat aina tarkennettuja. Se voi tunnistaa valokuvasi kohteen ja säätää tarkennuksen sen mukaisesti. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun otat kuvia liikkuvista kohteista tai heikossa valaistuksessa.

Käsisäädöt: Monissa puhelimissa on nykyään manuaalisäädöt, joiden avulla voit säätää suljinnopeutta, ISO-arvoa, valkotasapainoa ja muita asetuksia täydellisen kuvan saamiseksi. Tämä on erityisen hyödyllistä kokeneille valokuvaajille, jotka haluavat hallita otoksiaan paremmin.

Muotokuvatila: Muotokuvatila on eräänlainen kuvaustila, joka auttaa luomaan ammattimaisen näköisiä muotokuvia. Se käyttää syväterävyyden, valaistuksen ja kasvojentunnistuksen yhdistelmää luodakseen kauniin, terävän kuvan, jossa tausta on sumea.

RAW-tallennus: RAW-kaappauksen avulla voit tallentaa valokuvia niiden alkuperäisessä, pakkaamattomassa muodossa. Näin voit tehdä yksityiskohtaisempia säätöjä kuvaan.

Suositut puhelimet ja niiden kamerat

Kun olet hankkimassa uutta älypuhelinta, yksi tärkeimmistä seikoista on kameran laatu. Nykymaailmassa täydellisen hetken vangitseminen vaatii usein laadukasta kameraa. Onneksi on monia suosittuja älypuhelimia, jotka tarjoavat erinomaiset kamerat.

Applen iPhone 11 Pro -sarjan kameraa pidetään yleisesti markkinoiden parhaana. Siinä on kolme 12 megapikselin kennoa, yksi laajakulmalinssi, yksi ultralaajakulmalinssi ja yksi teleobjektiivi. Tämän kokoonpanon avulla käyttäjät voivat ottaa upeita valokuvia, joissa on hämmästyttävä syväterävyys ja laaja valikoima valaistusvaihtoehtoja. Kamerassa on myös useita kuvaustiloja erityyppisiä valokuvia ja videoita varten.

Googlen Pixel 4 on toinen loistava vaihtoehto niille, joilla on silmää valokuvaukselle. Siinä on 12,2 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin teleobjektiivi. Tämän yhdistelmän avulla käyttäjät voivat ottaa yksityiskohtaisia kuvia matalalla syväterävyydellä. Tämän lisäksi Pixel 4:ssä on useita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten Night Sight ja Astrokuvaustila.

Samsungin Galaxy S20 Ultra on loistava valinta niille, jotka haluavat huippukameran. Puhelimessa on huikea 108 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin teleobjektiivi ja 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi. Tämän kokoonpanon avulla käyttäjät voivat ottaa teräviä ja yksityiskohtaisia valokuvia, joissa on hämmästyttävän selkeys ja väritarkkuus. Lisäksi

Apple iphone

Applen iPhone on jo pitkään tunnettu yhtenä parhaista älypuhelimista kameran laadun suhteen. Uusimmissa iPhone-malleissa on markkinoiden parhaita kameroita, jotka tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman ominaisuuksia ja ominaisuuksia. iPhone XR:stä ja XS:stä aina 12 Pro Max -malliin asti Apple on varmistanut, että sen puhelimien käyttäjillä on käytössään kaikkein edistyksellisimpiä kameroita.

iPhone XR:ssä ja XS:ssä on edistyksellinen 12 megapikselin takakamera, jossa on laajakulmalinssi ja lisäksi 12 megapikselin teleobjektiivi. Tällä kokoonpanolla on helppo ottaa upeita maisemakuvia ja zoomata kaukaisia kohteita uskomattoman tarkasti. Kamerassa on myös optinen kuvanvakain, joka auttaa pitämään otokset tasaisina ja epätarkkoina.

12 Pro Max on Applen uusin ja paras kamerapuhelin, jossa on vaikuttava kolmoiskamerajärjestelmä. Tähän kokoonpanoon kuuluu 12 megapikselin laajakulmalinssi, 12 megapikselin teleobjektiivi ja kolmas 12 megapikselin ultralaajakulmalinssi. Kolmen kameran järjestelmän ansiosta käyttäjät voivat ottaa upeita kuvia mistä tahansa kulmasta helposti, mikä antaa valokuvaajille ja videokuvaajille vapauden ottaa uskomattomia kuvia.

Uusimmissa iPhoneissa on myös edistyksellisiä ohjelmisto-ominaisuuksia, joiden avulla voit viedä kuvasi seuraavalle tasolle. Smart HDR 3 -ominaisuus säätää otosten valaistusta ja värejä kauniiden kuvien luomiseksi. Lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää Yötila-ominaisuutta ottaakseen kauniita kuvia myös silloin, kun

Samsung galaxy

Kun on kyse älypuhelimista, Samsung Galaxy on yksi markkinoiden parhaista kameroista. Galaxy-sarjan laitteet ovat jatkuvasti tuottaneet laadukkaita valokuvia ja videoita, eikä uusin malli, Samsung Galaxy S20, tuota pettymystä. Laitteessa on kolmilinssinen takakamera-asetelma, jossa on 12 megapikselin f/2.2 ultralaajakulmaobjektiivi, 64 megapikselin teleobjektiivi ja 12 megapikselin f/1.8 laajakulmaobjektiivi, joiden avulla käyttäjät voivat ottaa upeita kuvia helposti. Siinä on myös 10 megapikselin f/2.2 etukamera, joka sopii täydellisesti selfieiden ottamiseen.

Samsung Galaxyn kamerasovellus tarjoaa myös useita ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät saavat kaiken irti valokuvista ja videoista. Se sisältää tekoälyllä toimivan Scene Optimizer -ominaisuuden, joka säätää automaattisesti kameran asetuksia parhaiden kuvien ottamiseksi missä tahansa ympäristössä. Siinä on myös yötila, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa selkeitä ja eloisia kuvia hämärässä. Lisäksi Single Take -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat ottaa useita kuvia ja videoita samanaikaisesti, mikä tarjoaa monenlaisia luovia mahdollisuuksia.

Samsung Galaxyssa on myös tehokas prosessori, joka mahdollistaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn kuvia ja videoita muokattaessa. Se on varustettu Exynos 990 -piirisarjalla ja 8 gigatavun RAM-muistilla, mikä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat muokata valokuviaan ja videoitaan tien päällä. Suuren 6,2 tuuman näytön ansiosta käyttäjät pystyvät

Google-pixel

Kun puhutaan älypuhelimen kameroista, Google Pixel on vaikea voittaa. Tämä Googlen lippulaivalaite tunnetaan yhdestä markkinoiden parhaista kameroista, joka tarjoaa uskomatonta kuvanlaatua, suorituskykyä ja ominaisuuksia.

Google Pixelissä on 12,2 megapikselin kaksoispikselikamera, jossa on laajakulmalinssi, jonka avulla voit kuvata upeita kuvia, joissa on syvyyttä ja yksityiskohtia. Sen HDR+-ominaisuus on suunniteltu kuvaamaan useita valotuksia yhdellä otoksella, mikä tuottaa eloisan ja tasapainoisen kuvan. Lisäksi voit käyttää Night Sight -toimintoa valokuvien ottamiseen hämärässä, jolloin saat selkeitä ja eloisia kuvia myös pimeässä.

Google Pixelissä on myös useita kehittyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua ottamaan täydellisen valokuvan. Sen muotokuvatila käyttää koneoppimista taustan hämärtämiseen ja luo kauniin bokeh-efektin ammattimaisen näköisiä kuvia varten. Siinä on myös erilaisia objektiiveja, kuten ultralaajakulmainen objektiivi ja makro-objektiivi, joten voit olla luova valokuvien kanssa.

Google Pixelin kamerassa on myös loistavat video-ominaisuudet. Se voi tallentaa 4K-tasolla 30 kuvaa sekunnissa, ja Cinematic Pan- ja Smooth Zoom -ominaisuudet luovat sulavia siirtymiä. Siinä on myös useita suodattimia ja muokkaustyökaluja, joten voit muokata videoita ammattimaisen näköisiksi.

Google Pixel on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät puhelinta, jossa on upea kamera. Sen kehittyneiden ominaisuuksien ja uskomattoman kuvanlaadun ansiosta voit ottaa upeita

Oneplus

OnePlus-älypuhelinmerkki on rakentanut tasaisesti uskollista fanijoukkoa siitä lähtien, kun se tuli markkinoille vuonna 2013. Eikä ihme, sillä ne tarjoavat huipputeknologiaa ja -muotoilua murto-osalla suurten tuotemerkkien hinnoista. OnePlus-laitteita on jatkuvasti kehuttu niiden suorituskyvystä ja muotoilusta, mutta erityisesti kamera on saanut jatkuvasti kiitosta.

OnePlussan kamera on jatkuvasti arvioitu markkinoiden parhaaksi. Siinä on tehokas 48 megapikselin kenno, joka tallentaa uskomattomia yksityiskohtia myös hämärässä. OnePlussalla on myös vaikuttava muotokuvatila, joka tuottaa eloisan ja yksityiskohtaisen taustan sumentamisen. Ja OnePlussan kamera voi tallentaa 4K-videota jopa 60 kuvaa sekunnissa.

OnePlus tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita kamerakokemuksen parantamiseksi. OnePlus Lens kitin avulla voit ottaa ultralaajakulma-, makro- ja jopa telekuvia. Se on myös yhteensopiva useiden kolmansien osapuolten objektiivien kanssa, joten voit todella mukauttaa kamerakokemustasi.

OnePlus tarjoaa myös laajan valikoiman muokkaustyökaluja, joiden avulla voit ottaa valokuvistasi kaiken irti. Voit säätää valotusta, valkotasapainoa ja tarkennusta sekä lisätä suodattimia ja tehosteita. Lisäksi OnePlus Galleria -sovelluksen avulla voit helposti järjestää ja jakaa valokuviasi ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

OnePlussan kamera on todella yksi markkinoiden parhaista tällä hetkellä. Se tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, laajan valikoiman

Yhteenveto

Kun haluat valita puhelimen, jossa on paras kamera, ei ole olemassa yhtä ainoaa vastausta. Eri puhelimet tarjoavat erilaisia etuja käyttäjän tarpeista riippuen. Esimerkiksi iPhone 11 Prossa ja Samsung Galaxy S20 Ultrassa on molemmissa erinomaiset kamerat, mutta Galaxy S20 Ultrassa on huomattavasti suurempi kenno ja korkeampi resoluutio, joten se on ihanteellinen valinta valokuvaajille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia kuvia. Toisaalta iPhone 11 Pro on loistava valinta niille, jotka asettavat etusijalle mukavuuden ja kannettavuuden.

Kun valitset puhelinta, jossa on paras kamera, on viime kädessä tärkeää ottaa huomioon sinulle tärkeimmät ominaisuudet sekä budjettisi. Kun tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja, löytyy jokaiselle tarpeelle jotakin.

UKK

Mikä on hyvä kamera puhelimessa?

Android-puhelimissa on parhaat kamerat, mutta Pixel 6 Pro:ssa on myös uusi Tensor-siru, joka soveltuu hyvin esimerkiksi laskennalliseen valokuvaukseen ja uusiin Google Assistant -ominaisuuksiin. Jos olet Android-leirissä, tämä on puhelin, joka kannattaa hankkia, jos haluat parhaan mobiilikuvauskokemuksen.

Missä puhelimessa paras kamera 2021?

Google Pixel 5 saattaa yhtä hyvin olla paras kamerapuhelin vuonna 2021 omassa hintaluokassaan. Tässä Googlen älykkäässä vempaimessa on kaksoiskamerakokoonpano, joka koostuu 12,2 MP ja 16 MP kameroista. Kamerajärjestelmässä on Dual Pixel PDAF ja OIS loistavia otoksia varten.

Missä puhelimessa paras kamera 2022?

1. Samsung Galaxy S22 Ultra – Vain maltillisia parannuksia S21 verrattuna. Valitsimme Samsung S22 Ultran kirkkaasti vuoden parhaaksi puhelimeksi. Perustelumme: S22 Ultrassa on kehittyneen tekoälyn ansiosta kaikkien aikojen paras kamera.