Millä muokata videoita?

Millä muokata videoita?

Android-laitteille ei usein löydy valmistajan omaa editoria ja toimintavarmuutta kaikilla laitteilla ei yleisesti taata. Hyviä ilmaisvaihtoehtoja kokeiluun ovat some-palveluihin optimoitu FilmoraGo sekä Movie Maker Filmmaker -peruseditori.

Miten Pivolla maksetaan kassalla?

Pivon maksuominaisuuden saa siis tällä hetkellä vain Android-puhelimiin, joissa on NFC-tuki. Maksaminen kännykällä on mahdollista, kun on ensin aktivoinut Pivossa OP-Visa Debit Mobiili -kortin. Täysi-ikäinen voi sitten tilata Osuuspankin tarjoaman OP-Visa Debit Mobiili -kortin Pivosta verkkopankkitunnusten avulla.

Miten kuva liitetään sähköpostiin?

Jos käytät Android-laitetta:

Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä puhelimilla ja tableteilla (esim. Samsung) kuvan liittäminen sähköpostiin on helppoa: Aloita uuden sähköpostin kirjoitus ja paina klemmarin muotoista liitetiedostokuvaketta. Voit liittää lisää kuvia sähköpostiin painamalla liitekuvaketta uudelleen.

Voiko zoomia käyttää kännykällä?

Voit liittyä videotapaamiseen Windows, Mac, Linux, iOS ja Android -laitteilla. Sinulla ei tarvitse olla Zoom-tunnusta/-käyttäjäprofiilia tai kirjautua Zoomiin, ellei videotapaamisen järjestäjä ole tätä erikseen vaatinut Zoom-tapaamisensa asetuksissa.

Voiko kännykällä osallistua Teams kokoukseen?

Ainakin Android-puhelin tarjoaa mahdollisuudeksi vain mobiilisovelluksen käyttöä. Jos sinulla ei ole sovellusta, järjestelmä johtaa sinut automaattisesti Play-kauppaan, jossa klikkaa Lataa sovellus -painiketta. Kun saat sovelluksen ladattua, pääset automaattisesti mukaan kokoukseen.

Voiko ZOOMia käyttää kännykällä?

Liittyminen Zoom-videotapaamiseen linkillä

Voit liittyä videotapaamiseen Windows, Mac, Linux, iOS ja Android -laitteilla.

Miten tehdään kuvakaappaus kännykällä?

Kuvakaappaus Androidissa:

Kuvakaappaus onnistuu lähes kaikissa Android-puhelimissa samalla tavalla. Paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta, niin näyttökuva tallentuu Gallerian Kuvakaappaukset-kansioon. Jos puhelimessa on fyysinen kotipainike, niin käytä sitä virtapainikkeen kanssa.

Voiko kännykällä mitata kuumetta?

Nokia Thermo -älykuumemittarin hinta on 99,95 euroa ja se on myynnissä muun muassa Nokian sivuilla. Sovellus on saatavana Android– ja iOS-laitteille. Älykuumemittari käyttää mittaamiseen infrapunatunnistimia ja mittaa lämmön hetkessä ja huomaamatta.