Miksi puhelimessa vilkkuu vihreä valo?

Mitä vihreä valo merkitsee? Kun latautuva akku on yli 90%, valo muuttuu vihreäksi, ja vilkkuu vihreänä, kun uusi viesti on saapunut. Myös kun puhelin ei ole latautumassa, vilkkuva vihreä valo ilmoittaa, että uusi viesti on saapunut.

Miksi puhelin ei aukea PIN koodilla?

Jos olet unohtanut PINkoodin, eikä puhelin ei hyväksy näppäilemääsi PINkoodia ja SIM-kortti lukittuu, kaikkein paras tapa ongelman ratkaisemiseksi on ottaa yhteyttä operaattoriin, jolta olet saanut SIM-kortin, voit kuitenkin yrittää avata lukkiutuneen SIM-kortin aluksi PUK-koodin avulla.

Miksi puhelin ei avaa PDF tiedostoa?

Tiedostot latautuvat, mutta en saa niitä avattua. Vastaus: Tabletissasi ei oletusarvoisesti ole asennettuna PDFtiedostojen lukuohjelmaa. Voit ladata käyttöjärjestelmän sovelluskaupasta (Google Play Androidilla, AppStore Applen laitteilla ja Windows Kauppa Windows-puhelimilla ja tableteilla) lukuohjelman.

Miksi puhelin ei avaa PDF tiedostoja?

Vastaus: Tabletissasi ei oletusarvoisesti ole asennettuna PDFtiedostojen lukuohjelmaa. Voit ladata käyttöjärjestelmän sovelluskaupasta (Google Play Androidilla, AppStore Applen laitteilla ja Windows Kauppa Windows-puhelimilla ja tableteilla) lukuohjelman.

Miksi puhelin ei hälytä?

Älä häiritse on päällä

Jos saapuvat puhelut eivät soi matkapuhelimessasi, eikä myöskään värinää kuulu, mutta näet puhelut puhelujen historiassa, suurin syy siihen, että puhelin ei soi, on se, että Älä häiritse -toiminto on päällä. Älä häiritse – kytke se pois päältä!

Miksi puhelin ei hälytä?

Älä häiritse on päällä

Jos saapuvat puhelut eivät soi matkapuhelimessasi, eikä myöskään värinää kuulu, mutta näet puhelut puhelujen historiassa, suurin syy siihen, että puhelin ei soi, on se, että Älä häiritse -toiminto on päällä. Älä häiritse – kytke se pois päältä!

Miksi puhelin ei löydä Chromecast?

Vianetsintä Sulje Google Home ‑sovellus kokonaan ja avaa se uudelleen. Jos tämä ei ratkaissut ongelmaa, siirry seuraavaan vaiheeseen. Laita määrityslaitteen Wi-Fi ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle, ja avaa Google Home ‑sovellus sen jälkeen uudelleen.

Miksi puhelin ei löydä WLAN verkkoa?

Varmista, että reititin on käytettävissä

Tarkista, että reititin toimii oikein. Varmista, että reitittimeen on kytketty virta, se on yhteydessä Internetiin ja että puhelin on reitittimen kantaman alueella. Lisäksi jos yhteen reitittimeen on yhdistetty liian monta laitetta, Wi-Fi-verkkoa ei välttämättä havaita.

Miksi puhelin ei soita?

Käynnistä puhelin uudelleen. Jos uudelleenkäynnistys ei auttanut, tarkista verkon häiriötiedotteista, onko alueellasi akuutti häiriötilanne. Kokeile SIM-korttia toisessa puhelimessa, jotta selviää onko ongelma liittymässä vai puhelimessa.

Miksi puhelin ei vastaanota puheluita?

Tarkista, onko VoLTE otettu puhelimessa käyttöön.

Olet ehkä ympäristössä, jossa signaali on heikko, jolloin puhelin vaihtaa 2G-/3G-verkkoon, ei pysty soittamaan tai vastaanottamaan puheluita tai näyttämään 4G-kuvaketta ilman HD-kuvaketta. Suositellaan, että otat VoLTEn käyttöön ja yrität sitten uudelleen.