Mikä on puhelimen Puk-koodi?

Mikä on puhelimen Puk-koodi?

PUKkoodi (Personal Unblocking Key) on koodi, jota käytetään lukkiutuneen SIM-kortin avaamiseksi. PUKkoodi toimitetaan SIM-kortin yhteydessä. Jos PIN-koodin syöttää kolme kertaa väärin, PUKkoodi pitää syöttää. Jos PUKkoodin syöttää 10 kertaa väärin, SIM-kortti lukkiutuu ja on hankittava uusi SIM-kortti.

Onko Puk-koodi kertakäyttöinen?

Olen käyttänyt Puk1 ja Puk2 koodin, mistä saan uuden että puhelin toimisi. Minun käsittääkseni PUK koodit eivät ole kertakäyttöisiä vaan voit käyttää samaa koodia uudestaan poistaaksesi kortin lukituksen. Jos kirjoitat PUK koodin väärin tarpeeksi monta kertaa SIM-kortti lukittuu lopullisesti ja pitää vaihtaa.

Miten saada Puk-koodi Elisa?

Jos liittymäsi lukkiutuu ennen kuin olet rekisteröitynyt Työntekijän OmaElisaan ja tarvitset PUKkoodia, et pysty tekemään kirjautumista. Tällöin voit pyytää PUKkoodin oman yrityksesi puhelinyhteyshenkilöltä. Saat tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelustamme. Löydät PUKkoodin liittymän tiedoista.

Milloin PUK koodia tarvitaan?

PUKkoodia tarvitaan tilanteessa, jossa puhelimen SIM-kortti lukkiutuu. Jos PIN-koodi syötetään tarpeeksi monta kertaa väärin, sen avaamiseksi tarvitaan kyseinen koodi.

Mistä Elisa Puk-koodi?

PUKkoodi Elisa ja Saunalahti

Jos PIN-koodi syötetään 3 kertaa väärin Elisan myymissä SIM-korteissa, niin puhelin vaatii PUKkoodia. Jos olet liittymän omistaja, niin löydät PUKkoodin helposti OmaElisasta.

Miten saada Puk-koodi auki?

Puhelin pyytää 8-numeroista PUKkoodia, jos olet näppäillyt PIN-koodin väärin kolme kertaa peräkkäin. Tällöin SIM-kortti lukittuu turvallisuussyistä ja saat avattua sen syöttämällä PUKkoodin. Voit hakea PUKkoodin Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelusta ja Minun Teliasta.

Mikä on Elisan Puk-koodi?

Jos PIN-koodi syötetään kolme kertaa väärin, puhelin kysyy PUKkoodia. Löydät PUK-koodisi kätevästi OmaElisasta.

Miksi SIM-kortti lukittuu?

Puhelin pyytää 8-numeroista PUK-koodia, jos olet näppäillyt PIN-koodin väärin kolme kertaa peräkkäin. Tällöin SIMkortti lukittuu turvallisuussyistä ja saat avattua sen syöttämällä PUK-koodin. Huom! Jos PUK-koodi syötetään liian monta kertaa väärin, SIMkortti lukittuu pysyvästi ja se tulee vaihtaa.

Miksi PUK-koodi ei toimi?

PUKkoodi on syötetty liian monta kertaa väärin ja puhelin ilmoittaa ”SIM-kortti hylätty” SIM-kortti lukkiutuu kokonaan, mikäli PUKkoodi syötetään väärin 10 kertaa. Puhelin ilmoittaa tällöin SIM-kortti hylätty. Tämän jälkeen liittymän saa käyttöön vain uudella SIM-kortilla.

Miten saan PUK?

SIM-kortin lukkiutuessa PUK-koodin saa yleensä oman operaattorin asiakaspalvelusta tai omilta sivuilta. Telian kautta helpoiten sekä maksuttomasti koodin löytää kirjautumalla omaan Teliaan.

Miksi Sim-kortti lukittuu?

Jos PUK-koodi syötetään liian monta kertaa väärin, SIMkortti lukittuu pysyvästi ja se tulee vaihtaa. Ei siis kannata arvailla numeroita.

Miten saada Elisa Puk-koodi?

Elisan Saunalahti -liittymän omistajana saat PUK-koodisi maksutta OmaElisasta. Jos olet liittymän käyttäjä, pyydä liittymän omistajaa tarkastamaan PUK-koodisi.

Miten Puk-koodi avataan DNA?

PUKkoodi

  1. Kirjaudu itsepalveluun osoitteessa dna.fi.
  2. Kirjautumislinkki löytyy ukkeli-ikonin takaa oikeasta yläkulmasta.
  3. Kirjautumisen jälkeen klikkaa kirjautumisvalikosta LIITTYYMÄT & PALVELUT.
  4. Klikkaa auki oikean liittymän tiedot.
  5. PUKkoodi näkyy liittymänumeron alla kohdassa PUK 1.

Miten saada Puk-koodi Saunalahti?

Tarkista PUK-koodisi OmaElisasta

OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta.

Miten saada PUK-koodi DNA?

PUKkoodi löytyy itsepalvelusta eli joko kirjautumalla sisään osoitteessa dna.fi tai Oma DNA -sovelluksen kautta. Tarvittaessa PUKkoodin saa myös soittamalla asiakaspalveluun numeroon 044 144 044.

Onko Puk-koodi kertakäyttöinen?

Olen käyttänyt Puk1 ja Puk2 koodin, mistä saan uuden että puhelin toimisi. Minun käsittääkseni PUK koodit eivät ole kertakäyttöisiä vaan voit käyttää samaa koodia uudestaan poistaaksesi kortin lukituksen. Jos kirjoitat PUK koodin väärin tarpeeksi monta kertaa SIM-kortti lukittuu lopullisesti ja pitää vaihtaa.

Miten saada Puk-koodi Elisa?

Jos liittymäsi lukkiutuu ennen kuin olet rekisteröitynyt Työntekijän OmaElisaan ja tarvitset PUKkoodia, et pysty tekemään kirjautumista. Tällöin voit pyytää PUKkoodin oman yrityksesi puhelinyhteyshenkilöltä. Saat tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelustamme. Löydät PUKkoodin liittymän tiedoista.

Milloin PUK koodia tarvitaan?

PUKkoodia tarvitaan tilanteessa, jossa puhelimen SIM-kortti lukkiutuu. Jos PIN-koodi syötetään tarpeeksi monta kertaa väärin, sen avaamiseksi tarvitaan kyseinen koodi.

Mistä Elisa Puk-koodi?

PUKkoodi Elisa ja Saunalahti

Jos PIN-koodi syötetään 3 kertaa väärin Elisan myymissä SIM-korteissa, niin puhelin vaatii PUKkoodia. Jos olet liittymän omistaja, niin löydät PUKkoodin helposti OmaElisasta.

Mikä on puhelimen Puk-koodi?

Jos näppäilet PIN-koodin väärin kolme kertaa peräkkäin, simmi lukkiutuu turvallisuussyistä. Tällöin laite pyytää PUKkoodiaPUKkoodi on kahdeksannumeroinen koodi, jonka syöttämällä simmin saa avattua.

Miten saada Puk-koodi auki?

Puhelin pyytää 8-numeroista PUKkoodia, jos olet näppäillyt PIN-koodin väärin kolme kertaa peräkkäin. Tällöin SIM-kortti lukittuu turvallisuussyistä ja saat avattua sen syöttämällä PUKkoodin. Voit hakea PUKkoodin Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelusta ja Minun Teliasta.

Mikä on Elisan Puk-koodi?

Jos PIN-koodi syötetään kolme kertaa väärin, puhelin kysyy PUKkoodia. Löydät PUK-koodisi kätevästi OmaElisasta.