Mikä on hyvä kamera puhelimessa?

Mikä on hyvä puhelin lapselle?

Parhaimmista parhaat – suosituimmat älypuhelimet lapsille

Android-luokasta Google Pixel 4A on monipuolisin älypuhelimien joukossa. Lisäksi iO -laitteista iPhone SE tuo voiton kotiin.

Mikä on hyvä näytönsuoja?

Mielestämme lasikalvot eli panssarilasit ovat tällä hetkellä paras puhelimen näytön suojakalvo usein eri perustein. Ensinnäkin niiden iskunkesvyys ja suojaavuus ominaisuudet ovat parhaat verrattuna muihin näytön suojakalvoihin sekä tuntuma lasikalvossa on kuin laitteen omassa lasinäytössä.

Mikä on hyvä peruspuhelin?

Tähtäimeen kannattaa ottaa siinä tapauksessa jokin vertailumme kohtuuhintaisista Android-puhelimista myös tänä vuonna.

Paras edullinen puhelin 2022

Mikä on hyvä puhelin 2021?

OnePlus 9 Pro on vuoden paras älypuhelin

Äänestyksessä puhelin keräsi 178 ääntä. OnePlus 9 Pro on SuomiMobiilin lukijoiden mielestä vuoden 2021 paras lippulaivapuhelin, minkä ansiosta se on ansainnut Vuoden Puhelin 2021 -tittelin kategoriassa vuoden lippulaivapuhelin.

Mikä on iOS puhelin?

iOS (aiemmin iPhone OS) on Applen kehittämä käyttöjärjestelmä, joka on käytössä Applen iPhone-, iPod Touch-, iPad– ja Apple TV -laitteissa. iOS perustuu Darwin BSD -käyttöjärjestelmään ja joihinkin Mac OS X -jakelun komponentteihin. Apple julkaisi käyttöjärjestelmän ensimmäisen version kesäkuussa 2007.

Mikä on joulupukin puhelin numero?

Puhelu Joulupukille

Joulupukin Kuumaan linjaan voi soittaa numeroon 020 697 855. Puhelintontut vastaavat puheluihin jouluaattoaamuna klo 7:30-11:30 välisenä aikana ja juttelevat lasten kanssa. Puhelun lopuksi tonttu pyytää soittajan puhelinnumeron.