Katsaus uusimpiin mobiilipeleihin tänä vuonna

Mobiilipelaaminen on hauska ajanviettotapa. Pelaamalla mobiilisti älypuhelimella voi täyttää tyhjät tauot päivän aikana. Parhaimmat mobiilipelit ovat mukaansatempaavia ja innostavia pelejä, joiden kanssa aika kuluu kuin siivillä. 

Toisaalta mobiilipelit ovat kuin pikaruokaa. Mobiilipelejä tulee ja menee, ja uusia pelejä haetaan puhelimeen sovelluskaupasta heti, kun edelliseen kyllästytään. Mobiilipelin ei tarvitse olla monimutkainen menestyäkseen. Joten aina tulee uusia mobiilipelejä. Mitkä siis ovat kuumimpia ja uusimpia mobiilipelejä tänä vuonna?

Mobiilipeleissä tärkeää on pelaajan mielenkiinnon säilyttäminen. Nykyaikaisessa median kyllästämässä maailmassa ja ympäristössä mobiilipelin pitää olla riittävän mukaansatempaava, jotta sen parissa voisi viettää aikaa.

Mobiilipelin pitää pystyä vastaamaan kohdeyleisönsä tarpeisiin ja toiveisiin menestyäkseen. Hyvä mobiilipeli on huolella suunniteltu.

Mobiilipeleissä on ensiarvoisen tärkeää, että käyttäjäystävällisyys on otettu riittävän paljon huomioon pelin suunnittelussa ja että käyttöliittymä on helppo ja mukava käyttää.

Mobiilipelin on tietenkin onnistuttava markkinoinnissa. Pelejä julkaistaan valtavia määriä ja jotta voisi erottua, pelin täytyy herättää riittävästi huomiota yleisössä.

Tässä katsaus joihinkin kuumimpiin mobiilipeleihin sekä joihinkin kaikkien tuntemiin kestosuosikkeihin.

Vuonna 2023 pitäisi tulla julkaisuun uusin Call of Duty: Warzone Mobile peli. Call of Duty -pelisarjan kunniakkaita perinteitä jatkavan pelin odotetaan tuovan räjähtävää toimintaa mobiililaitteille.

Toinen first person shooter peli, johon liittyy paljon odotuksia on Rainbow Six Mobile. Suuremman taktisen ulottuvuuden sisältävä peli vaatii pelaajilta SWAT joukon taitojen hallintaa rikollisjahdissa.

Call of Dutyn pahin kilpailija ja haastaja Battlefield tuo oman uuden mobiiliversion markkinoille. Kummallakin pelisarjalla on omat kannattajansa. Vaikkei olisikaan Battlefieldiä pelannut paljon, kannattaa mobiiliversiota kokeilla. Pelin odotetaan olevan todella hyvä

Supersankareitakaan ei ole unohdettu tänä vuonna. DC Comics tuo oman huippupelin DC Heroes & Villains. Pelissä voi seikkailla DC sarjakuvista tutuilla hahmoilla, kuten Batman, Jokeri, Aquaman ja muut tutut. Pelissä on odotettavissa vauhdikasta ja viihdyttävää menoa.

Pelimaailman yksi suurimmista menestystarinoista, Warcraft, tuo oman mobiililaitteille tarkoitetun Warcraft Archlight Rumble pelinsä markkinoilla. Jokaiselle WoW pelaajalle tämä on pakkohankinta. Peli tarjoaa miniatyyrisillä hahmoilla kolossaalista hauskanpitoa.

Myös perinteinen tappelumättö Mortal Combat pelisarja tuo oman Onslaught pelin mobiililaitteille. Tämä vahvat ja hyvä perinteet omaava pelisarjan osa ei taatusti jätä kylmäksi – paitsi hävinneen osapuolen. Jokainen tappelumätön ystävä saa ajan kulumaan tämän pelin parissa.

Ei tietenkään kannata unohtaa perinteisiä mobiilipuolen pelimaailman kestomenestyjiä, kuten Pokemon GO tai Clash of Clans. Jotkut pelit ovat säilyttäneet oman vihreytensä ja viihdyttävyytensä ajan kuluessa. Jos pelin toimivuus on hyväksi todettu ja suosio jatkuu vuodesta toiseen ei peliä tietenkään kannata hylätä.

Lisäksi mobiililaitteella voi tietenkin pelata muutakin hauskaa ja viihdyttävää. Mobiililaitteille on useita ilmaisia pelisivustoja ja lisäksi Netti casino sivustoja. Mobiililaitteille on siis todellakin tulossa paljon ja mahtavaa vuonna 2023. Mobiilipelimaailmat ovat viihdyttävä tapa viettää aikaa, ja on positiivista, että uusia julkaisuja on tulossa usealta pelitalolta.