Akun vaihto puhelimeen

Akun vaihto puhelimeen (OHJEET)

Jos puhelimesi ei toimi enää yhtä hyvin kuin ennen, saattaa olla aika vaihtaa akku. Tässä artikkelissa näytämme, miten akun vaihto puhelimeen onnistuu helposti.

Jos puhelimesi ei toimi enää yhtä hyvin kuin ennen, saattaa olla aika vaihtaa akku. Tässä artikkelissa näytämme, miten akun vaihto puhelimeen onnistuu helposti.

Tarvitset ruuvimeisselin ja uuden akun. Noudata näitä ohjeita, niin saat uuden akun hetkessä.

1. Osta uusi akku

Ensin sinun on ostettava uusi akku. Löydät akut useimpiin puhelimiin paikallisesta elektroniikkaliikkeestä tai verkosta. Kun sinulla on uusi akku, on aika poistaa vanha akku.

2. Sammuta puhelin ja irrota takansi

Aloita sammuttamalla puhelin. Poista sitten puhelimen takakansi. Näin pääset käsiksi akkuun.

Kun olet irrottanut takapaneelin, näet akun, joka on yleensä kiinnitetty puhelimeen muutamalla pienellä ruuvilla. Kun olet irrottanut ruuvit, voit vetää akun varovasti ulos puhelimesta.

3. Aseta uusi akku paikoilleen ja kiinnitä puhelimen takakansi

Ota nyt uusi akku ja aseta se puhelimeen. Varmista, että se on kunnolla paikallaan, ja aseta sitten takakansi takaisin paikalleen. Kun takakansi on paikoillaan, käynnistä puhelin, ja sinun pitäisi olla valmis!

Jos akun vaihtamisen jälkeen puhelimesi ei vieläkään pidä latausta, kyse voi olla jostain muusta ongelmasta. Tässä tapauksessa sinun kannattaa viedä puhelin ammattilaiselle tarkempaa diagnoosia varten.

Yhteenveto

Puhelimen akun vaihtaminen on helppo ja yksinkertainen prosessi. Jos mielenkiintoa löytyy, kannattaa kokeilla akunvaihtoa itse, sen sijaan että puhelimen veisi kalliiseen huoltoon.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että puhelimen akunvaihto itse, saattaa mitätöidä takuun.